HVAD ER DIN PERFEKTE BIL?

-Vi gør os umage

 • Vi yder 6 måneders garanti
 • Vi leverer alle biler top-klargjort
 • Vi leverer alle biler nysynet
 • Vi har åbent når du har tid

DEN BEDSTE SERVICE

Vi sælger 400 biler om året, primært i prisklassen 30.000 til 200.000.
Hos Trinderupgaard er alle kunder lige vigtige, og derfor får alle præcist den samme gode service -uanset prisen på den bil du køber.

ÅBENT EFTER AFTALE

Alle vores biler står indendøre, vi har altid god kaffe, kolde vand og sodavand, og vi tager os god til alle kunder. Derfor har vi kun åbent efter aftale, men vi er fleksible. Du skal blot ringe til os og træffe en aftale på forhånd.

KUNDERNE SIGER

Trinderupgaard Aps IconTrinderupgaard Aps

Vandværksvej 12, Kjellerup

4,6 55 reviews

 • Avatar Tommy Christiansen ★★★★★ for 3 uger siden
  Har købt en bil gennem Trinderupgaard i 2020, og oplevede med det samme en god service, som man har tillid til.
  Bilen have et par mindre fejl fra den tidelige ejer som hurtigt og klart blev gjort klar før os, før jeg overhovdet nåede
  … More at opdage dem selv.
  Fik selvfølgelig en prøve tur i den, hvor det viste sig at være en rigtig fin bil.
  Nøglen mangler lige en knap og der var lidt problemer med bagrude viskeren men begge dele blev lynhurtigt bragt i orden.
  Sælgeren var flink og imødekommende og god til at give klare svar på de spørgsmål vi havde til bilen, samt nem at kontakte.
  Det virker til at de har leveret en bil som fungere 100%.
  Har ikke har haft behov for hjælp efterfølgende.
  Jeg er meget glad for bilen og for den service Trinderupgaard har ydet os
 • Avatar Johan Madsen ★★★★★ for én uge siden
  Det har været en rigtig god oplevelse at købe bil hos Trinderrupgaard! Vi tog helt fra København og jeg er ikke i tvivl om at det var den lange tur værd. Vi fik en fantastisk flot og velkørende Volvo, og vi fik en fair pris i bytte … More for vores gamle bil. I gennem hele forløbet fik vi meget ærlig vejledning om både bilens styrker og svagheder. Bilen var meget grundigt klargjort og selv motorummet fremstod som nyt. Jeg kan kun anbefale at købe bil hos Trinderrupgaard.
 • Avatar Elisabeth Bech ★★★★★ for én måned siden
  Nu har vi gået og fortalt til alle venner og bekendte, hvor god en oplevelse det var for min mand og mig at købe brugt bil hos Trinderupgård. Nu må jeg hellere se at få skrevet en anmeldelse!
  For 2-3 måneder siden købte vi en 10
  … More år gammel Ford Focus stationcar og efter en behagelig telefonsamtale, dejlig velkomst og tilfredsstillende prøvetur var vi ikke i tvivl om at vi ville købe bilen. Jesper er fuldstændig reel og troværdig og vi følte os trygge. Bilen var først lige kommet til salg, det hele var foregået lidt hurtigt, men de manglende måtter og noget der skulle bruges til en reparation af låsen til bagklappen blev eftersendt - som lovet. Vores egen mekaniker reparerede som aftalt låsen på sælgers regning. Sælger havde ikke nået at fylde tanken: “Bare fyld op, når I kommer hjem (og der var pænt langt), send foto af bonen, så overfører jeg beløbet”. Og pengene kom prompte👍 En virkelig god oplevelse at handle hos Trinderupgård, vi kan kun anbefale stedet.
  PS: vi er stadig glade for bilen!
 • Avatar kirsten falden ★★★★★ for én måned siden
  Har købt en Skoda Ocktavia fra 2010 som vi er utrolig glad for. Fremvist og købt en søndag formiddag af en reel og troværdig sælger, hvor et ord er et ord. Fornuftig pris på en fin klargjort bil, fyldt op med brændstof og 6 mdr. … More garanti. Vi kan helt klart anbefale at handle hos Trinderupgaard. Mvh. Flemming Sørensen.
 • Avatar Matti Daniel Haar Olesen ★★★★★ for 2 måneder siden
  Min kæreste og jeg har lige købt vores første bil sammen, da vi står og skal være forældre. Vi blev taget alvorligt, selvom vi havde et meget lavt bilbudget. Der er ikke forskel på, om man køber en billig eller dyr bil.
  Det var
  … More fantastisk service, og en meget ærlig bilsælger.
  Kan klart anbefale Trinderupgaard.

SAMARBEJDSPARTNERE

FØLGENDE GIVER OS GLÆDE I VORES HVERDAG 🙂

KONTAKT OS

ADRESSE

Vandværksvej 12
8620 Kjellerup

TELEFON

Jesper: +45 5159 5600
Keld: +45 6015 9684

ÅBNINGSTIDER

Vi holder åbent alle dage
-dog kun efter forudgående aftale

INFO

CVR: DK39669897

Sparekassen Kronjylland
Reg.: 9381 Konto: 0013248613

ÅBNINGSTIDER

Vi holder åbent alle dage
-dog kun efter forudgående aftale

INFO

CVR: DK39669897

Sparekassen Kronjylland
Reg.: 9381 Konto: 0013248613

FØLG OS

FØLG OS